Betonelementer Lolland Falster & Sjælland

Velkommen til Beton-element på Lolland Falster

Står du overfor store byggeprojekter kan vi hos Beton-element tilbyde alle former for betonelementer, overdækninger, tanke til landbruget, industrien og til offentlige bygherrer overalt i landet. Vi har derudover mange års erfaring med levering af elementer til byggebranchen.

 

Vi leverer alle former for betonelementer

Når du bestiller betonelementer hos os, kan vi garantere at alle leveringsaftaler bliver overholdt. Dette er noget vi prioriterer højt, da vi ikke ønsker at give dig ekstra omkostninger i forbindelse med det arbejde vi udfører.

 

Vi tilbyder en bred vifte indenfor betonelementer:

 

Vi har hos Beton-element mange års erfaring indenfor arbejdet med betonelementer. Dette kommer os til gode, da vi har opbygget et godt netværk af samarbejdspartnere, som vi bruger ved store projekter. Herved kan vi sikre en professionel udførelse af dit bestilte arbejde.

 

Kontakt os

Vi anbefaler, at du kontakter os for, at høre mere om dine muligheder. Vi kan ofte rådgive dig til at finde den rette løsning, når det kommer til betonelementer til byggebranchen såvel som private.

 

Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. Øst 55 72 65 70 for Lolland Falster og Sjælland og tlf. Vest 75 73 26 76 for resten af landet.